top of page

Group

Public·19 members
Irena Hood
Irena Hood

RITAM NEREDA - Da Idemo


Poenta u celoj priči je da smo isto kao i pre 28 godina, ostali smo dosledni sebi, ali bukvalno. Zato smo tu gde jesmo, nismo ni hteli a ni mogli da idemo bilo gde, uvek se osećamo kao "gušteri", svakim novim albumom sve ide iz početka, cela priča. Nama je samo bitno da se držimo ispravnog stava, da radimo ono što je po nama dobro i kvalitetno. Svakim novim albumom smo se trudili da uradimo nešto novo i to prikažemo, pa nas tako i poslednja tri, četiri albuma vode u pravcu koji smo zacrtali. Zadovoljni smo sobom, ispunjeni muzikom koju stvaramo i to nam je najvažnije u celoj priči.
RITAM NEREDA - Da idemoU tom kadru su naši drugari koji nas prate i koji idu svuda sa nama na svirke, a koji su nam i tehnička podrška, ali i mentalna i emotivna. Poslednjih godinu dana sarađujemo sa Markom Ristićem (Nocturne magazin) koji je celu priču uobličio i počeo da vodi računa pre svega o tome kako se pojavljujemo na internetu. Koliko god da je to bitno za svaki bend, mi ne volimo time da se bavimo, više volimo da idemo po svirkama. Što se ovog koncerta tiče, napravili smo dogovor sa Mišom Berarom i njegovim sinom Emilom da tehnika bude na najvišem nivou. Hteli smo da u našem gradu i pred našom publikom, rodbinom, prijateljima i svima koju dođu na koncert napravimo malo drugačiji doživljaj. Rasveta i razglas će biti prvoklasni, a Ritam Nereda će svirati retrospektivu svih deset oficialnih albuma, tj. jedanaest ako računamo i demo.


Počeli smo polako da razmišljamo o novom spotu, sa novog albuma uradili smo dva spota za kompozicije "Divan dan" i "Zauvek", a sledeći spot će verovatno biti za kompoziciju "Boli me sve". Svirke koje nam predstoje posle novosadskog koncerta su u Subotici, Pančevu, Zrenjeninu, nakon toga idemo u Sloveniju gde sviramo Maribor i Kranj, pa Beč, a onda kreću letnji festivali. Biće dosta toga ove godine, radimo promociju albuma, ali svaki koncert Ritma Nereda u suštini je retrospektiva prethodnog rada.


Funky House Band - Ribe da brze mrdaju guze"Ovo je ritam za ludiloovo je noc kada igraju svisve je ludo, sve se mrdaSvi zajedno, svi zajedno, svi zajednoidemo svi, idemo svi, idemo sviaa, mrda..." 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page